Megegyeznek?

A franciákkal kokettál a Kadhafi-rezsim a trónörökös szerint

Moammer el-Kadhafi második legidősebb fia, Szaif al-Iszlám egy lapinterjúban azt állította, hogy apja adminisztrációja a francia kormánnyal folytat egyeztetéseket.

2011.07.11 08:17MTI

Az el-Habar című algériai napilap hétfői számában közölte Kadhafi fiának interjúját, amelyben Szaif al-Iszlám azt mondta, hogy "igazság szerint Franciaországgal tárgyalunk és nem a lázadókkal".

"(Nicolas) Sarkozyhez küldött megbízottunk arról számolt be, hogy a francia elnök nagyon egyértelműen fogalmazott és azt mondta, hogy +létrehoztuk a (lázadói) tanácsot, s támogatásunk, pénzünk és fegyvereink nélkül ez a tanács sohasem létezett volna+" - idézte az algériai lap Kadhafi fiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.