Egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett

Villám vágott agyon két embert Szentpéterváron

Szentpétervár belvárosában két embert megöltek, Moszkvában egy férfit súlyosan megsebesítettek az özönvízszerű esőzést kísérő villámok pénteken.

2011.07.08 19:50MTI

A Néva parti városban a trópusi jellegű eső elől egy fa alá menekült egy férfi és egy nő, s villámcsapás érte őket. Mindketten meghaltak - jelentette be az illetékes belügyi igazgatóság. 
   
Moszkvában egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett egy villámcsapástól, orvosi források szerint állapota súlyos.
   
Moszkva északi és északnyugati részén olyan mennyiségű csapadék hullott rövid idő alatt, hogy az illetékeseknek gépeket és embereket kellett kirendelniük a következmények elhárítására.
   
A város érintett részein hatalmas mély tócsák keletkeztek, némelyik utca valóságos folyóvá vált, mert a csatorna nem tudja elég gyorsan elnyelni a vizet. 
   
Délután jégverés is volt az orosz fővárosban, és a meteorológusok szerint a délutáninál is erősebb, özönvízszerű esőzések, kisebb-nagyobb viharok és jégverések legalább szombat reggelig eltartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.