Hét órán át tartotta fogva őket

Bozótvágóval ejtett túszul gyerekeket egy malajziai férfi

Huszonhat gyereket és négy nevelőt tartott fogva csütörtökön hét órán keresztül egy bozótvágó késsel és kalapáccsal fenyegetőző férfi Malajzia déli részén, a rendőrök később megrohamozták az épületet, lefegyverezték a támadót.

2011.07.07 11:01MTI

Johor állam rendőrségének egy tisztje, Suhaimi Ahmad elmondta, hogy a férfi csütörtök reggel hatolt be az óvodába. A rendőrség körülzárta a területet és tárgyalásba kezdett a túszejtővel.
   
A The New Straits című helyi lap azt írta, hogy legalább egy gyerek meghalt. Az újság szerint a túszejtő azt mondta a hatóságok képviselőinek, hogy adjanak neki egy pisztolyt, különben megöl egy gyereket. A gyerek halálát később cáfolták.
   
Egy elmeorvos, aki tárgyalt a támadóval, azt mondta, hogy a férfi éhes volt és ennivalót kért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.