A jövő hét elején érkezhetnek az orosz fővárosba

Hivatalos személyek nem fogadják a szíriai ellenzéket Moszkvában

Alekszandr Lukasevics, az orosz külügyminisztérium szóvivője kijelentette: orosz hivatalos személyiségek nem fogják fogadni a szíriai ellenzék Moszkvába készülő képviselőit.

2011.06.24 13:54MTI

"Néhány, magát a szíriai ellenzék képviselőjeként pozicionáló személyiség feltételezett moszkvai látogatásával és az erről közölt sajtókommentárokkal kapcsolatban szeretnénk világossá tenni, hogy ez az utazás kizárólag az Oroszországi Közösség az Ázsiai és Afrikai Népekkel való Szolidaritásért és Együttműködésért révén valósul meg, és semmiféle találkozóra nem kerül sor orosz hivatalos személyiségekkel" - hangoztatta Lukasevics.
   
Sajtóértesülések szerint a szíriai ellenzék képviselői a jövő hét elején érkezhetnek az orosz fővárosba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.