Sokáig menekült, mire elkapták

Gázolajat lopott, majd a rendőrökre támadt egy férfi

A rendőrség közölte: az őket üldöző rendőrökre támadt egy kecskeméti férfi, aki társával tankolás után fizetés nélkül távozott az egyik szolnoki benzinkúttól.

2011.06.06 18:19MTI

A két férfi valamivel péntek éjfél után több mint 60 liter gázolajat töltött a gépjárműbe, majd fizetés nélkül elhajtott - mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
A riasztott járőrök fél órán belül megtalálták az elkövetőket. A két férfi hosszas menekülés után megállt a kocsival, kiszálltak és megpróbáltak elfutni. Az egyik 20 éves elkövetőt azonban utolérték, ekkor rátámadt a rendőrökre, de ők sérülés nélkül megfékezték - tette hozzá Szabó Zita őrnagy.
   
A férfinak hivatalos személy elleni erőszak miatt kell majd felelnie. A gépkocsi rendszámáról kiderült, hogy nemrég lopták el egy másikról, így egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette is terhükre róható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.