Ügyvédjével jelentkezett a rendőrségen

Feladta magát a győri rendőrt elsodró férfi

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki szerda este elsodorta, majd több tíz méteren át vitte autójának motorháztetején az őt megállító rendőrt Győrben.

2011.05.12 18:12MTI

Kálmán Gabriella közölte: csütörtök délután ügyvédjével jelentkezett a rendőrségen a sofőr, akit egy kábítószerüggyel kapcsolatban kerestek.
   
A sajtóügyeletes korábbi közlése szerint a férfi szerda este a rendőri jelzésre előbb megállt, majd hirtelen nagy sebességgel elindult, és az intézkedő rendőrt úgy lökte meg, hogy az a motorháztetőre esett. A nyomozó a mozgó jármű szélvédőjére mért ütésekkel próbálta megállásra kényszeríteni az ámokfutót, végül egy kanyarban lesodródott a gépkocsiról, az útra esett, és könnyű sérüléseket szenvedett.
   
A járművet a város túloldalán találták meg a rendőrök.
   
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Győri Nyomozó Ügyészséghez tette át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.