Ismét magyar embert gyilkoltak volna?

A bor miatt ütötték agyon a férfit Hajdúhadház mellett

Rendőrség: nem történt emberölés a Hajdúhadház melletti Rákóczi kertben.

2011.05.07 07:45MTI

A rendőrség szerint a Hajdúhadház melletti Rákóczi kertben nem történt emberölés - reagált a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő pénteki közleményére, miszerint "ismét magyar embert gyilkoltak Hajdúhadház közvetlen közelében".

A jobbikos képviselő közleménye szerint "a napokban agyonvert férfinak a nála lévő üveg bor és cigaretta miatt kellett meghalnia".

"A Hajdúhadház melletti Rákóczi kertben nem történt emberölés. A rendőrség továbbra is tartja magát ahhoz, hogy minden információ közreadásánál a nyomozás érdeke az elsődleges szempont" - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.