Az előzőt nyugdíjba küldték

Új rendőrkapitánya van Hajdúhadháznak

Kelemen Éva rendőrségi sajtószóvivő közölte: a Hajdúhadházi Városi Rendőrkapitányság vezetésével Vincze István rendőr alezredest, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti osztályának vezetőjét bízta meg május 5-i hatállyal Fekete Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány.

2011.05.05 11:54MTI


   
A korábbi hajdúhadházi rendőrkapitány, Kozma János vezetői megbízását április 20-i hatállyal indoklás nélkül visszavonta Fekete Csaba, egyidejűleg nyugállományba helyezte az alezredest.
   
Más forrásból származó információk szerint a kapitány menesztésének hátterében a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület április elején tartott kéthetes demonstrációja állt, amelyet az egyesület a rossz hajdúhadházi közbiztonság miatt szervezett.

A rendőrök a demonstráció során előállították és őrizetbe vették az egyesület több aktivistáját, de másnap a Debreceni Városi Bíróság szabadlábra helyezte őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.