Eszméletlenül a szekrényben

Rejtélyes gyerekhalálozások Hajdú-Biharban

Meghalt egy tízéves fiú, akit szülei eszméletlenül találtak meg házuk szekrényében

2011.05.06 09:35MTI

Vezendi Jánosné, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság őrnagyának tájékoztatása szerint csütörtök reggel kórházban halt meg a gyermek, akire előző este találtak rá a szülei házuk egyik szekrényében, eszméletlenül.

A szülők azonnal megkezdték a gyerek újraélesztését, majd a mentők a - rendőrség által meg nem nevezett - bihari kistelepülésről Debrecenbe szállították, de az orvosi ellátás ellenére a fiú életét vesztette.


Az elsődleges adatok alapján az idegenkezűség kizárható, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit - tette hozzá Vezendi Jánosné.

Hajdú-Bihar megyében egy héten belül ez a második rendkívüli haláleset, amelynek egy kisfiú az áldozata. Néhány nappal korábban egy 11 éves gyerek akasztotta fel magát Nádudvaron; halálának körülményeit, indítékát a rendőrség még vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.