Az autó vezetője súlyosan megsérült

Ittas sofőr okozott balesetet Bácsalmás és Mélykút között

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azt mondta: egy ember súlyosan megsérült abban a balesetben, mely vasárnap reggel történt az 5312-es számú főúton, Bácsalmás és Mélykút között.

2011.04.24 11:12MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: az 5312-es számú út 55-ös kilométerszelvényénél egy Mélykút felé haladó személyautó eddig ismeretlen okból a kanyarban kisodródott, majd egy út menti feszület betonkeretének ütközött.
   
Az autót vezető  21 éves bácsalmási férfi - aki az elsődleges adatok szerint ittas volt - súlyosan megsérült, őt a bajai kórházba szállították. A kocsiban ülő utas nem sérült meg a balesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.