A sofőr ittasan vezette járművét

A posta épületének csapódott egy autó Siófokon

A rendőrség közölte: egy posta épületének csapódott egy személygépkocsi csütörtökön kora hajnalban Siófokon; a sofőr erősen ittas volt.

2011.04.21 10:32MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a balesetről a sofőr értesítette a rendőrséget.    
   
Kiderült, hogy a férfi, mielőtt autóba ült volna, egy kocsmában nagyobb mennyiségű pálinkát és sört ivott, ám úgy gondolta, ennek ellenére képes vezetni és utasait hazaszállítani. Egy kereszteződésben azonban túl gyorsan akart bekanyarodni, az autó kisodródott, kidöntött egy postaládát, majd a posta épületének csapódott.
   
Az autóban a sofőrön kívül négyen utaztak, köztük a személyautó tulajdonosa, de senki sem sérült meg - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.