Halálos közúti baleset

Frontális ütközés Szolnoknál - a vétlen anya meghalt

Egy ember meghalt, további négy megsérült abban a balesetben, amely vasárnapra virradó éjszaka történt Szolnok-Szandaszőlősön.

Szörnyű képek - összenyomódott a kocsi >>> képgaléria

2011.04.17 09:00MTI

A 442-es főúton, eddig tisztázatlan körülmények között, két személyautó ütközött frontálisan. Egy ember a helyszínen életét vesztette, a két járművezetőt és két utast a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatott Bakó Tibor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

A helyszínelő rendőrök egyike - szemtanúk beszámolója alapján - az MTI munkatársának elmondta, hogy a balesetet a Rákóczifalva felől, nagy sebességgel érkező gépkocsi okozta. A jármű vezetője egy jobbra tartó kanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, amely a szemközti sávba átsodródva összeütközött egy szemből érkező autóval, s mindkét jármű a szalagkorlátnak csapódott.

A vétlen járműben egy család három tagja utazott. A szülők közül az asszony a mentők kiérkezése előtt életét vesztette. Az autót vezető férje és gyermeke súlyosan megsérült.

A karambolt előidéző, oldalára borult járműben két fiatal ült, őket szintén kórházba szállították – tájékoztatott a helyszínelő rendőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.