Eljárás indul ellene

Állatokat kínzott egy pszichiátriai beteg

A rendőrség közölte: állatkínzás miatt indult eljárás egy felsőperei nő ellen, akinek a házából több mint húsz alultáplált háziállatot mentettek ki az állatvédők a rendőrökkel közösen pénteken.

2011.04.01 18:51MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a 70 éves felsőperei nő házának udvarán öt kutyát találtak rövid pórázon, egy nagyjából öt négyzetméteres területen.
   
Futtató Norbert közölte, hogy az idős nő házában további 13 kutyát, két kakast, és egy rágcsálót találtak. Az állatok rossz fizikai állapotban voltak, a lakásban pedig óriási mennyiségű állati ürülék és szemét halmozódott fel.
   
Az állatokat egy veszprémi állatvédő egyesület vette gondozásba, a nő ellen, aki pszichiátriai ellátásra szorul, állatkínzás miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.