A támadó elmenekült

Gázpisztollyal sebesítettek meg egy eladót Budapesten

Gáz-riasztópisztollyal megsebesítették egy patika eladóját pénteken Budapest XIX. kerületében; a támadó elmenekült a helyszínről.

2011.03.25 19:49MTI

Sárdi Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta: az ismeretlen férfi a Táncsics Mihály utcai gyógyszertárban egy gáz-riasztópisztollyal lövést adott le, amellyel megsebesítette az eladót, majd elmenekült.

A sérültet kórházba szállították, arról a rendőrségnek egyelőre nincs információja, hogy a patikából készpénzt vittek-e el.

Rendőrök helyszínelnek a XIX. kerületi Táncsics Mihály utcai gyógyszertár előtt, miután a patika eladónőjét ismeretlen férfi gáz-riasztópisztollyal megsebesítette.(fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.