Hangoskodtak a gyerekek - dühbe gurult

Gázpisztolyt fogott gyerekekre egy férfi Nyíregyházán

Gázpisztolyt fogott 14 éven aluli, iskolás gyerekekre egy 64 éves férfi Nyíregyházán, miután vitába keveredett velük - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

2009.12.14 13:44MTI

A férfi még pénteken, a város egyik terén fenyegette meg engedéllyel tartott gázpisztolyával a gyerekeket. A diákok elmondásuk szerint azt kérték számon, hogy a férfi miért fényképezte le őket - mondta a százados.

A férfi azt közölte a rendőrökkel: korábban már szóvá tette az iskola igazgatójánál, hogy a gyerekek rendszeresen hangoskodnak a környéken, a fegyverét pedig azért vette elő, mert fenyegetve érezte magát a fiataloktól és egyikük pórázon tartott kutyájától. A rendőrség lefoglalta a gázpisztolyt és az ahhoz tartozó lőszereket, a férfi ellen pedig garázdaság vétsége miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.