Szívroham után GPS-lopás

Mentés közben törtek fel egy mentőautót Budapesten

Ellopták a műholdas helymeghatározó (GPS) készüléket egy mentőautóból vasárnapra virradó éjjel a VIII. kerületben, ahová egy szívroham miatt riasztották a mentőket.

2011.02.13 11:46MTI

Győrfi Pál közleménye szerint éjjel 1 óra körül szívrohamhoz riasztották a mentőket egy VIII. kerületi lakásba.

Miután a beteget ellátták és visszatértek a járműhöz, a bal első ablaküvegét betörve találták, a GPS készülék pedig a tartóeszközével együtt eltűnt a kocsiból.

A GPS pótlására a mentőknek nincs forrásuk, az anyagi kár mellett pedig az esetkocsi órákra üzemképtelenné is vált - tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A mentőautó felszerelését átpakolták és átszerelték egy másik mentőkocsiba, s azzal folytatták a munkát a mentősök. Az ügyben rendőri eljárás indult - közölte Győrfi Pál.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.