Ez már a második

Bombariadó Győrben: újraindulhatott a buszközlekedés

Újabb bombariadó hátráltatja a kedd délelőtt leállított győri tömegközlekedés újraindítását - közölte a Kisalföld Volán vezérigazgatója.

2011.02.01 15:47MTI

Becslése szerint mintegy húszezer embernek okozott nehézséget a leállás, amely nem példa nélküli; 2009-ben gyors egymásutánban kétszer kaptak hasonló fenyegetést. A tűzszerészek a Kisalföld Volán egyetlen járművén sem találtak robbanóeszközt; a rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást, ismeretlen tettes ellen - közölte Kocsis Tünde alezredes, a megyei főkapitányság szóvivője.

Valamennyi autóbuszát forgalomba állítja a társaság, amely tartalék járműveit az ipari parkba és az Audi-gyárhoz vezényli, hogy a munkába, illetve onnan haza igyekvőket minél előbb el tudják szállítani - olvasható a Kisalföld Volán honlapján.

Korábbi közlés szerint negyed 11-kor, egy utcai fülkéből hívta fel egy ismeretlen a városi tűzoltóságot, azt közölve, hogy bomba van a Kisalföld Volán buszain.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.