Ismeretlen férfi okozott bonyodalmat

Nem volt bomba a Keletinél

Megindult a vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron, miután a rendőrség átvizsgálta az állomást és nem talált robbanószerkezetet.

2011.01.27 07:16MTI

Csillag Melinda, a BRFK szóvivője az MTI-nek elmondta: a készenléti rendőrség tűzszerészei szerda éjfél után befejezték a pályaudvar átvizsgálását, és miután nem találtak bombát, feloldották az állomás lezárását.

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a vasúti közlekedés újraindult, a bombariadó miatt nem lesznek jelentősebb késések.

A rendőrség központi segélyvonalára egy belvárosi telefonfülkéből szerda este háromnegyed tíz körül telefonált egy ismeretlen férfi, aki azt közölte, hogy a pályaudvaron bombát helyezett el.

A pályaudvart ezután ürítették ki. Az úton lévő vonatok Kőbánya-Felső, Rákos, illetve Budapest-Kelenföld rendező pályaudvarokon álltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.