Másfél milliós kárt okoztak

Sírgyalázók Marcaliban: megvannak a temetőrongálók

A mai napon délelőtt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a Marcali Rendőrkapitányság munkatársai azt a három helybeli fiatalkorú 14-15 éves fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatók a Marcali egyik temetőjében történt sírkőrongálásokkal kapcsolatosan.

2011.01.29 14:39ma.hu

A fiatalkorú személyek január 23-án rongálták meg a sírköveket, saját bevallásuk szerint egy hirtelen ötlettől vezérelve, mintegy egymás előtti erőfitogtatás végett.

A 75 db. ledöntött homokkőből, illetve márványból készült síremlék megrongálásával a fiatalok mintegy 1.5 millió forint kárt okoztak.

Az ügyben rongálás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a Marcali Rendőrkapitányság.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.