Zavarta, kútba dobta, kihalászták

Antropológus vizsgálja a Kiskunhalason talált koponyát

Antropológus vizsgálja azt az emberi koponyát, amit lakossági bejelentésre találtak meg Kiskunhalason - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

2011.01.05 15:16MTI

Múlt év december 30-án tették a bejelentést a kiskunhalasi rendőrségen, hogy egy ház kertjében egy fára feltéve emberi koponya formájú csontot láttak - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy beszámolója szerint a bejelentés alapján a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a ház tulajdonosa elmondta: zavarta a fára feltett koponya, ezért a közeli kútba dobta azt.

A rendőrök kihalászták a kútból a koponyacsontot, amit antropológus vizsgál meg.

A rendőrség az emberi koponya korára és arra vár választ, hogy van-e arra utaló nyom, hogy bűncselekmény áldozatává vált a halott - fűzte hozzá a szóvivő.

A rendőrség közigazgatási lejárás keretében vizsgálja az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.