A megrakott kocsi nem bírta az iramot

A hó állította meg a fémtolvajokat Zalában

Fém kerítéselemeket akart ellopni három férfi a Zala megyei Galambokon, zsákmányukkal megrakott autójuk azonban elakadt a hóban - mondta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-nek.

2010.12.21 12:37MTI

Csizmazia Péter közölte: hétfő reggel a tulajdonos tett bejelentést a rendőrségre, hogy ismeretlen tettesek a körbekerített telkének kerítéselemeit lopják éppen, azonban autójuk elakadt a hóban.

A rendőrök hamar meg is találták az utánfutós személyautót, amellyel a tolvajok a 7-es főút felé akartak eljutni. Az utánfutón lévő, mintegy 70 ezer forint értékű kerítéselemeket lefoglalták.

A rendőrök a helyszínen elfogták a kocsiban ülő huszonéves fiatalembert, két társa azonban elmenekült.

Miután nyomozást indítottak ellenük, a két férfi kedd reggel önként jelentkezett a rendőrségen.

A három tettes ellen büntetőeljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.