Szétharapták a babát

Másfél hónapos csecsemőt vertek - beismerték

Beismerő vallomást tett az a fiatal pár, akik több alkalommal bántalmazták másfél hónapos csecsemőjüket - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

2010.12.10 09:07MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartásuk mellett - P. Vivien Borbála 18 éves, valamint élettársa, Sz. Gábor 21 éves üllői lakos ellen - olvasható a police.hu oldalon.

Mint írták, egy fővárosi kórház ügyeletes orvosa jelentette be a rendőrségen, hogy november 26-án súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba egy másfél hónapos csecsemő, akin bántalmazás és emberi harapás nyomai voltak láthatók.

A gyanú szerint az elkövetők több alkalommal tettleg bántalmazták, illetve megharapták gyermeküket azért, hogy az a sírást abbahagyja.

A gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerő vallomást tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.