Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás?

Tolvajt vert a rendőr a berhidai erdőben - nyomozást rendelt el az ügyészség

Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Veszprémi Nyomozó Ügyészség a vasárnapi berhidai rendőri eljárással kapcsolatban - közölte Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2010.05.06 12:41MTI

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízott rendőrt, aki egy helybeli fiatalember megverésével gyanúsítható.

A 30 éves férfi vasárnap tett bejelentést a rendőrségen, hogy őt aznap intézkedés közben bántalmazta a berhidai rendőr. Frankó Marianna sajtóügyeletes akkori közlése szerint a férfival szemben előző este már intézkedtek a várpalotai rendőrök, mert cserepes virágokat lopott egy berhidai házból. Vasárnap reggel a berhidai körzeti megbízott és egy várpalotai rendőr kérte a férfit, hogy mutassa meg, hol dobálta el a lopott virágcserepeket - mondta a sajtóügyeletes, megjegyezve, hogy a férfi állítása szerint ekkor bántalmazta őt a körzeti megbízott.

Az illetékes várpalotai rendőrkapitány a bűnügyben parancsnoki vizsgálatot folytatott le, annak eredményét megküldte a Veszprémi Nyomozó Ügyészségnek, s egyben fegyelmi eljárást indított a körzeti megbízottal és a várpalotai rendőrjárőrrel szemben.

Az ügyészség a parancsnoki vizsgálat megállapításai alapján rendelte el a nyomozást a berhidai rendőrrel szemben, hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.