Két autót tört fel

Vehemens betörő: eltörte a tűzoltó állát!

Menekülés közben megtámadta az őt üldöző tűzoltót egy betörő Karcagon. A támadó a tűzoltósággal szomszédos telephelyre tört be, ahol két gépkocsit tört fel - értesült a HavariaPress.

2010.11.08 14:44HavariaPress

Szombaton hajnalban jelzett a tűzoltósággal szomszédos telephely néma riasztója. A cég egyik alkalmazottja azonnal a helyszínre ment, ahol látta, hogy a behatoló az udvaron parkoló gépkocsikat töri fel.

A tolvaj, meglátva a cég alkalmazottját, futásnak eredt. A szomszédból egy szolgálatban lévő tűzoltó látta a zsákmánnyal menekülőt, s utána eredt. Mikor beérte, a betörő rátámadt: eltörte egy ütéssel az egyenruhás állkapocscsontját. A tűzoltónak még sérülten is sikerült a rendőrök megérkezéséig visszatartania a betörőt.

A rendőrök a tolvajt csak másnap tudták kihallgatni, mivel zavart állapota miatt kórházba kellett szállítani. A 29 éves helybeli fiatalember két gépkocsit tört fel a telephelyen és betörte az épület egyik ablakát is, de onnan nem vitt el semmit. A rendőrség betöréses lopás és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást az ügyben.

A gyanúsítottat - aki több hasonló, valamint erőszakos bűncselekmények miatt már ismerős volt a nyomozóknak - őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. Még vizsgálják, hogy a férfinak köze van-e a közelben, azon az éjjelen elkövetett két másik betöréshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.