Megsértődött, mert lebukott

Dührohamot kapott a betörő, amikor elfogták Hódmezővásárhelyen

A betörés helyszínétől néhány méterre fogták el az elkövetőt a rendőrök keddre virradó éjszaka Hódmezővásárhelyen; a 49 éves gyanúsított dührohamban tört ki, amikor rájött arra, hogy lebukott - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

2010.10.05 12:07MTI

A járőröző körzeti megbízottak figyeltek fel a férfira, akinek a kezén kesztyű volt, és egy szatyrot cipelt - mondta Szenti Szabolcs.

Az igazoltatás során átvizsgálták a férfinél lévő táskát, amelyből hentesáru - a többi között kolbász és szalonna - került elő, míg a ruházatában elrejtve három húsvágó kés volt.

A rendőrök körbejárták a környéket, s észrevették, hogy a közeli húsbolt lakatját lefeszítették, az ajtó üvegét pedig betörték.

A férfit visszavitték az elkövetés helyszínére, ahol a gyanúsított csakhamar rájött arra, hogy lebukott, s magából kikelve szidalmazni kezdte az egyenruhásokat - tette hozzá a főhadnagy.


A körzeti megbízottak a férfit előállították, ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Kihallgatása során a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését, s azt állította, hogy a kolbászt, a szalonnát és a késeket is egy kukából szedte ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.