Mozdony és motorvonat ütköztek

Több sérültje is van a kisvasúti balesetnek

Egymásnak ütközött egy mozdony és egy motorvonat a Börzsönyben. A kisvasúti karambolnak több sérültje van - értesült a HavariaPress.

2010.10.10 14:43HavariaPress/fotó: MTI

A baleset vasárnap reggel történt a Királyréti Erdei Vasút vonalán, a hártókúti megállónál. Eddig tisztázatlan körülmények között egymásnak ütközött egy szerelvény mozdonya és egy motorvonat egyik kocsija.

A baleset során öt utas szenvedett könnyű, zúzódásos sérüléseket. A kisvasúton a forgalom a baleseti helyszínelés idején szünetel. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a vonatkarambol körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.