A magassága kibabrált a teherautóval

Képpel: Beszorult egy kamion a ferihegyi gyorsforgalmi úton

Beszorult egy svéd rendszámú kamion a ferihegyi gyorsforgalmi úton a magasságkorlátozó kapu alá - közölte az MTI-vel péntek késő este a BRFK sajtóügyeletese.

2010.09.18 08:20MTI - Fotó: MTI

Sagyibó Melinda elmondta: a műszaki cikkeket szállító jármű rakománya az útra borult, ezért a műszaki mentés idejére lezárták az érintett szakaszt a Felsőcsatári út közelében. A balesetben senki nem sérült meg.

Az érintett magasságkorlátozó kapunál 2006 februárjában történt súlyos baleset. Akkor egy, a városközpont felé haladó szerb-montenegrói rendszámú turistabusz ütközött neki, s a szerkezet valósággal leborotválta a jármű tetejét.

A buszon a sofőrön és két váltótársán kívül 41-en utaztak, közülük egy utas a helyszínen, két másik pedig a kórházban halt bele sérüléseibe. A balesetben egy ember maradandóan, öten súlyosan, 26-an könnyebben sérültek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.