Kamionnal ütközött a mikrobusz

Hatan haltak meg a 42-es főúton

Hatan haltak meg abban a balesetben, amely éjszaka történt a 42-es számú főúton - tudta meg az MTI tudósítója.

2010.08.23 08:28MTI

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének első tájékoztatás még arról szólt, hogy öten meghaltak, négyen megsérültek, amikor hétfőre virradó éjszaka egy mikrobusz kamionnal ütközött a 42-es számú főúton.

Azóta kiderült, hogy hat halottat találtak a mikrobusz roncsai között. A súlyos baleset Biharkeresztes és Ártánd között az 59-60-as kilométerszelvénynél történt.

Az eddigi adatok szerint a mikrobusz és a kamion frontálisan ütközött össze. Egy súlyos sérültet a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére szállítottak, három sérültek a berettyóújfalui kórházba vittek a mentők - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.

A baleset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés idejére a nemzetközi főút forgalmát elterelik, jelenleg a roncsok eltakarítása folyik a helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.