Ki ütött a vascsővel?

Egymásra vallottak a monori gyilkosság gyanúsítottjai

Nem derült ki a K. Zsolt és társai ellen indított büntetőper első, csütörtöki tárgyalásán, hogy ki ütötte agyon egy vascsővel 2008. november 29-én monori házának udvarán F. Lajosnét, mert a három vádlott egymásnak ellentmondóan idézte fel a történteket.

2010.09.09 14:18MTI

A Pest Megyei Bíróság nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja K. Zsoltot, F. Ernőt és K. Attilát, akik régóta ismerik egymást, ketten rokoni kapcsolatban állnak.

A vádirat szerint az idős nőt 900 ezer forintnyi megtakarított pénzéért, porcelántányérjaiért, szamovárjáért és televíziójáért ölték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.