Egy meszelő nyelével ütött

Részeg apa rendezett ámokfutást Tiszarádon

Egy ittas állapotban verekedő apa okozott életveszélyes sérülést Tiszarádon; a 22 éves vasmegyeri lakost a rendőrség őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerdán az MTI-vel.

2010.09.01 11:11MTI

A férfi kedd délután ittasan jelent meg egy tiszarádi lakóház udvarán és magával akarta vinni korábbi kapcsolatából született gyermekeit - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados tájékoztatása szerint a kialakult vitában a gyanúsított egy meszelő fa nyelével fejbe vágott egy 28 éves férfit, aki életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A sajtószóvivő megjegyezte: a verekedő apa ellen más bűncselekmények miatt több eljárás folyik, illetve jogerős szabadságvesztés hatálya alatt is áll, így a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatásba helyezését a bíróságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.