Lehet, hogy nem szennyeződik a talaj

Hipó ömlik a 4-es útra

Hipó ömlött a 4-es útra csütörtök délután, miután felborult egy vegyi anyagot szállító teherautó. A tűzoltóknak sikerült az úttesten tartani a maró hatású vegyszert, így megelőzték a talaj szennyeződését - értesült a HavariaPress.

2010.08.26 19:54HavariaPress

Felborult egy hipót szállító pótkocsis teherautó csütörtökön délután Hajdúszoboszló határában a hajdúszováti körforgalomban. A 4-es úton történt baleset során az egyik tartály megsérült és a maró hatású vegyi anyagból körülbelül két köbméter az úttestre ömlött.

A helyszínre érkező tűzoltók vízzel hígították fel a vegyszert és sikerült az úttesten tartaniuk a folyadékot megelőzve ezzel a környezetszennyezést, majd a szállítmány tulajdonosa a helyszínre érkezve homokkal itatta fel és feltakarította a kiömlött hipót.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.