Hőkamerával végeztek megfigyelést

Húszmilliós cigarettafogás az Ukrán határon

A határőrök hőkamerával végeztek megfigyelést az ukrán határszakaszon, amikor cigarettacsempészeket láttak meg Tarpa közelében. Elfogásuk után eljárást indítottak ellenük, és a náluk, valamit a közeli rejtekhelyen talált több mint 20 millió forint értékű csempész cigarettát lefoglalták - értesült a HavariaPress.

2010.08.25 19:45HavariaPress

Mobil hőkamerával vizsgálták a határszakaszt Beregsurány közelében a Határrendészeti Kirendeltség rendőrei, amikor szerdára virradó éjjel hat ládákat cipelő alakra lettek figyelmesek Tarpa külterületén.

Az intézkedő határőrök elfogták a határsértőket és a ládákban kilencezer doboz, összesen hatmillió forint értékű cigarettát találtak. A külföldi csempészekkel szemben a idegenrendészeti eljárás indult.

Hajnalban a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Sonkád közelében lévő úton sáros földfelhordást találtak, a nyomokat követve találtak rá két autóra, amikben összesen több mint huszonnégyezer doboz, körülbelül tizenötmillió forint értékű cigarettát találtak.

A Vám és Pénzügyőrség jövedéki ügyben nyomozást indított a csempész cigaretták miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.