Ötször megszúrta és megfojtotta a kicsit

Tíz év börtönt kapott a babájával brutálisan végző anya

Az ember által elkövethető egyik legsúlyosabb bűncselekményt vitte véghez az az anya, aki 2004 őszén brutális kegyetlenséggel megölte kisbabáját - Mondta ki a bíróság, majd tíz év börtönre ítélte a 28 éves nőt.

2008.03.06 10:35

Tíz év börtönre ítélte a Pest Megyei Bíróság azt a 28 éves nőt, aki négy évvel ezelőtt, egy októberi napon világra hozta gyermekét, majd brutálisan végzett a csecsemővel.

Az anya a vécékagylóba szülte meg a gyermeket. Mivel a feje beszorult a kagylóba, kirángatta onnan, majd ötször nyakon szúrta egy késsel. Ezután a szennyestartóba rejtette a kicsit, és egy ruhadarabbal tért vissza, amellyel aztán körbetekerte a gyermek nyakát, és örökre elhallgattatta.

A kegyetlen gyilkosságért az anyát akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhették volna. Azért nem a legsúlyosabb ítéletet kapta, mert a tettét még fiatal felnőttként követte el. Ráadásul volt még egy, nyolcéves gyermeke. Ezért rótták ki rá az enyhébb büntetést. (Napi Ász információi alapján ma.hu)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.