A tűzben vesztette életét

Füstmérgezés okozhatta az idős hódmezővásárhelyi férfi halálát

Feltehetően füstmérgezés okozta annak a kilencvenéves hódmezővásárhelyi férfinak a halálát, aki az otthonában kedden este keletkezett tűzben vesztette életét - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

2010.08.04 11:26MTI

A régi építésű vályogházban eddig ismeretlen körülmények között keletkezett tűzhöz a környékbeliek riasztották a tűzoltókat, akik belülről bezárt ajtókat találtak - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tűzoltók az ajtót betörve kezdtek hozzá a tűz oltásához és az épület átkutatásához, ekkor találtak rá félig ülő állapotban a ház tulajdonosára.

A kilencvenéves férfi halálát az elsődleges orvosi vizsgálat szerint füstmérgezés okozta - közölte az alezredes.

A helyszíni szemle adatai alapján az idegenkezűség kizárható, a tűzeset körülményeit a tűzoltóság tűzvizsgáló szakértő bevonásával, a rendőrség pedig közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.