Véres tett a százlábún

Hozzá sem szólt, úgy vágta meg a kerékpárost

Késsel megvágott az arcán egy mellette elhaladó kerékpárost minden előzetes konfliktus nélkül egy férfi Szolnokon, az úgynevezett százlábú hídon; a nő könnyebb sérülést szenvedett - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

2010.07.13 13:22MTI

Az esetet észlelő, szolgálaton kívüli rendőr azonnal a férfi után eredt - mondta a hétfői bűnügyről a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Szabó Zita százados tájékoztatása szerint az időközben a helyszínre érkező járőrök felszólították az elkövetőt, hogy tegye le a kést, de ő erre nem reagált.

Végül a férfit testi kényszerrel a földre vitték és megbilincselték. Mint később kiderült, a 23 éves férfit korábban a pszichiátrián kezelték.

Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.