Harmincötször megszúrta és megvágta áldozatát

Ítélet várható az emberöléssel vádolt szegedi börtönőr ügyében

A Csongrád Megyei Bíróságon ma várhatóan ítéletet hirdetnek első fokon a barátnője meggyilkolásával vádolt, korábban börtönőrként dolgozó szegedi férfi ügyében.

2008.09.30 07:10MTI

A 28 éves férfi 2003 októberétől a büntetés-végrehajtásnál dolgozott, törzsőrmesteri rangban körletfelügyelői feladatokat látott el a Szegedi Fegyház és Börtönben. A vádirat szerint barátnőjével 2007 nyarán megromlott a viszonya. 2007. augusztus 6-án a lány lakásán együtt vacsoráztak, majd a férfi egy konyhakést vett magához, amellyel harmincötször megszúrta és megvágta áldozatát. A férfi a tárgyalás során bűnösnek vallotta magát, mint mondta, megbánta tettét, annak elkövetésére azonban nem emlékszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.