Sértetlenül szállt ki, majd szörnyethalt

A láthatósági mellényt kereste, mikor nekirohant egy autó

Elsodort egy balesetet szenvedett autóst egy gépkocsi az M7-esen. A szalagkorlátnak taszított autós szörnyethalt - értesült a HavariaPress.

2010.07.13 08:28HavariaPress

A baleset hétfőn este történt a sztráda Budapest felé vezető oldalán, A Kőröshegyi völgyhíd közelében. A 49 éves nagykanizsai férfi – eddig tisztázatlan okból – elvesztette uralmát autója felett.

A Renault a szalagkorlátnak ütközött, majd többször megpördülve, a pályán keresztben állt meg. A sofőr vélhetően sértetlenül szállt ki kocsijából, majd a csomagtartóhoz ment, hogy elővegye a fényvisszaverő mellényt. Ekkor rohant a balesetet szenvedett autóba egy Volkswagen Passat: a Renault-t a mellényt kereső férfinak lökte, saját autója pedig a szalagkorlátnak taszította a férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Volkswagent vezető fiatal nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.