Agresszió Agárdon

Megrúgta és leköpte a kalauzt a tizenéves bliccer

Leszállított a Budapest felé tartó vonatról két, jegy nélkül utazó fiatalt hétfőn a kalauz; egyiküknek ez nem tetszett, szóváltásba keveredett a jegyvizsgálóval, majd először leköpte, később megrúgta; a bántalmazás következtében a vasutas könnyebben megsérült - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2010.07.12 18:54MTI

A 18 éves fiatal hasonló korú társával utazott Budapestre. Mivel a kalauznak nem tudták bemutatni a menetjegyüket, az Agárdon leszállította őket a vonatról, mire egyikük tettleg bántalmazta a 41 éves jegyvizsgálót - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A bántalmazott vasutas segítségére sietett egy vám- és pénzügyőr, aki a rendőrök odaérkezéséig visszatartotta a helyszínen a két fiatalt. A járőrök mindkettőjüket előállították a gárdonyi rendőrkapitányságra - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint a bántalmazót - akivel szemben elmondása szerint súlyos testi sértés miatt folyamatban van már egy büntetőügy - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki, s őrizetbe vették.

Társa tanúként szerepel az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.