Balhé a buszon

Török utas támadt trolibuszvezetőre Debrecenben

Könnyű sérüléseket szenvedett egy trolibusz vezetője Debrecenben, amikor egy bliccelő török állampolgár a járművön rátámadt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa szerdán az MTI-vel.

2010.06.02 11:36MTI

Kelemen Éva rendőr hadnagy tájékoztatása szerint kedd délután a Debrecen belvárosában közlekedő trolibuszon az ellenőrök a 22 éves török állampolgártól és annak barátnőjétől kérték jegyét vagy bérletét. Mivel egyiküknél sem volt jegy illetve bérlet, szóváltás alakult ki az ellenőrök és a bliccelők között.

A trolibusz vezetője ezt hallva leállt a járművel és a vitatkozó felekhez lépett, majd közölte a török férfival, hogy hívja a rendőrséget.

Az utas erre ököllel rátámadt, amit a sofőr ugyan kikerült, de a török férfi megrángatta a vezető karját és ruházatát, amelynek következtében a sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A további támadást és bántalmazást az egyik ellenőr akadályozta meg. A török férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás
- tette hozzá Kelemen Éva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.