Élettársa lehetett a tettes

Megöltek egy magyar nőt Tenerifén

Megöltek egy magyar nőt a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén, és a spanyol csendőrség gyilkosság gyanújával a hét végén őrizetbe vette ugyancsak magyar élettársát, aki alig két nappal korábban jelentette be az asszony eltűnését.

2010.07.11 12:03MTI

A vasárnapi spanyol sajtó jelentései szerint a 37 éves magyar nő holttestét egy erdei ösvény mellett találták meg San Miguel Abona közelében.

A tetemen erőszakra utaló nyomok voltak, de a halál okát egyelőre nem közölték.

A csendőrség vérnyomokat talált az asszony eltűnését jelentő, 38 éves magyar férfi nyaralójában, s ezért szerelemféltésből elkövetett gyilkosság gyanújával őrizetbe vették.

A spanyol média értesülései szerint a magyar pár már több éve élt Tenerife déli részén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.