Borzalmas tett Szombathelyen

Az ámokfutó lakásán találták meg a meggyilkolt lányt

Minden jel szerint gyilkosság áldozata az a fiatal nő, akinek holttestét kedden este találták meg egy szombathelyi lakásban, melyet - meg nem erősített információk szerint - az a férfi bérelt, aki közel 100 kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől vasárnap este autójával - értesült a HavariaPress.

2010.07.02 09:58HavariaPress

Az ámokfutó, aki rendőri intézkedés elől menekült a 86-os, majd a 8-as úton Szombathelytől egészen a Kislődig, életveszélyesen megsérült, mikor lerepült az útról Suzukijával. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint a kórházban fekvő férfi lakhelyének ellenőrzésekor találtak rá a rendőrök az eltűntként keresett 25 éves lány holttestére.

A szombathelyi albérletben megtalált nőt a helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi vélemény alapján meggyilkolták. A lakást bérlő férfit vasárnap este kezdték üldözni a szombathelyi rendőrök, miután - egy szabálytalan sávváltás alkalmával – majdnem nekiment egy járőrkocsinak. A vasi megyeszékhelyről a 86-os úton Körmend felé menekülő autóst több járművel követték a rendőrök, de 160-as tempóval lerázta őket.

Körmendről a 8-ason folytatódott tovább az üldözés: az Ajka felé száguldó autót a Veszprém megyei rendőrök Devecsernél próbálták megállítani útzár alkalmazásával, de az ámokfutó a padkára hajtva kikerülte a rendőrautókat.

Ajkát elhagyva, a főút kislődi szakaszán aztán elvesztette járműve felett az irányítást a férfi. Autója lerepült az útról, s egy ház előtt csapódott a földnek. A rendőrség a 25 éves nő meggyilkolásának ügyében nagy erőkkel kezdett nyomozásba.

Azt, hogy az ámokfutó összefüggésbe hozható a gyilkossággal, nem erősítették meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.