Milliós haszon a marihuánán

Drogtermesztés a tetőtérben

61 tő kábítószergyanús növényre bukkantak kedden Nyíregyházán egy családi ház tetőterében. A termesztők milliós haszonnal adták el a drogot a dílereknek - értesült a HavariaPress.

2010.06.02 08:25HavariaPress

Drogtermesztőket fogtak Nyíregyházán kedden. A kendernövényt egy családi ház tetőterében termesztették. A 61 tő marihuána-alapanyag mellett tápoldatot, a termesztéshez szükséges leírásokat és eszközöket, leszüretelt anyagot is találtak a rendőrök.

A termesztők az eddigi adatok alapján egy éve nevelték a kendernövényeket a tetőtérben és adták el a leszüretelt termést a dílereknek – milliós haszonnal.

A közelben átkutatott másik házban csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot és fogyasztásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök. Öt gyanúsított kihallgatása kezdődött meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.