Csal, a második helyen

Top 10-es körözött bűnözőt fogtak a fővárosban

Tizenegy elfogatóparancs volt érvényben és a Budapesti Rendőr-főkapitányság toplistájának 2. helyén szerepelt az a 33 éves férfi, akit kedden hajnalban foglak el a rendőrök Budapesten, a III. kerületben. A férfit több csalás bűncselekmény miatt körözték - értesült a HavariaPress.

2010.06.01 15:49HavariaPress

Előkelő helyen szerepelt a BRFK toplistáján az a 33 éves férfi, akit kedden hajnalban fogtak el rendőrök Budapesten, a III. kerületben. A lista 2. helyén szereplő férfi ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben, csalás bűncselekmények elkövetése miatt.

A rendőrök a férfi bált tartózkodási helyére, egy III,. kerületi lakáshoz mentek, becsengettek, de senki sem nyitott ajtót. A körözött férfi feleségének mobilszámát hívták, amelynek a csörgése kiszűrődött a lakásból.

Hívtak egy zárszakértőt, akinek segítségével be tudtak jutni lakásba.

A férfi ott volt, elfogták és előállították a IV. kerületi Rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.