Letépték az ingét, és martak

Megharaptak egy rendőrt Faddon

Ittasan randalírozott, majd a velük szemben intézkedő rendőrökre támadt két férfi és egy fiatalkorú fiú Faddon - közölte a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

2010.05.26 14:53MTI

Buda Bernadett tájékoztatása szerint hétfő éjszaka a háromfős társaság a házának udvarán bántalmazott egy faddi férfit, mert szóvá tette, hogy hangoskodnak, és borosüvegeket dobálnak el az utcán. A két erősen ittas férfi és fiatalkorú társuk a helyszínre érkező rendőrökre is rátámadt, letépték az egyik járőr ingét, és egyikük a karján megharapta a rendőrt - mondta a sajtóreferens.

A három, garázdasággal gyanúsított elkövető közül kettőt őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Az őrizetbe vett 17 éves fiú ellen erőszakos bűncselekmény miatt több eljárás is folyamatban van
- közölte Buda Bernadett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.