Rendőrök hatástalanították a bombát

Gyújtóbombát barkácsoltak a kamaszok, de még időben megijedtek

Gyújtóbombát barkácsolt néhány kísérletező kedvű tizenéves egy kaposvári emeletes ház egyik lakásában.

2010.05.26 13:50HavariaPress

A fiatalok azonban megijedtek, s egyikük elment a rendőrségre, bejelenteni a robbanószerkezetet – értesült a HavariaPress.

Az eset kedden történt a somogyi megyeszékhely Honvéd utcájában, egy négyemeletes társasház egyik lakásában. A kamaszok egy gyújtóbombát fabrikáltak a konyhában, ám vélhetően megijedtek a kész szerkezetet látva. Egyikük, egy 16 éves fiú bement a rendőrségre, ahol elmondta, mi történt. A rendőrök a helyszínre vonultak, majd értesítették a Készenléti Rendőrség tűzszerészeit.

A tűzszerészek megérkezéséig az egész épületet lezárták, a lakóknak el kellett hagyniuk otthonaikat. A tűzszerészek a szerkezetet elszállították, jelenleg szakértők vizsgálják. Az ügyet a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.