Mentőhelikopter vitte el a motorost

Súlyos baleset, teljes útzár az 51-es főúton Dunavecse határában

Egy súlyos sérültje van annak a balesetnek, amely délután történt az 51-es számú főúton Dunavecse közelében. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

2010.05.11 18:37MTI

Az elsődleges információk alapján feltehetőleg előzés közben történt a baleset: egy motor és egy személyautó ütközött délután negyed hat körül az 51-es számú főút 72. kilométerszelvényénél, Dunavecse után - tájékoztatott Nyíkos Tamás. Az ütközés következtében a motoros kicsúszott, és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba - mondta a főhadnagy.

Felhívta az arra közlekedők figyelmét, hogy az érintett szakaszon torlódás várható, mivel a helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben.

A rendőrök a forgalmat kerülőútra: az 513-as számú régi út, illetve Kunszentmiklós felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.