Megijedhetett - helikopter vitte kórházba

Rádudáltak - Vonat elé esett a babakocsis nő Isaszegen

Vonat alá esett egy nő szombaton délelőtt a Pest megyei Isaszegen, a vasútállomáson, az asszonyt mentőhelikopter szállította egy fővárosi kórházba - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

2010.05.01 14:40MTI

Vonat elé esett egy anyuka Isaszegen, a vasútállomáson - A nő babakocsival állt a peronon, amikor a Budapestről Miskolcra tartó InterCity vezetője rádudált, amitől az asszony feltehetően megijedt és a sínekre esett - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a gyermeknek nem lett baja. A megsérült nőt mentőhelikopter vitte kórházba.

A gyermeket a nő helyszínen tartózkodó hozzátartozója vitte el - tette hozzá. A vasútforgalmat a baleset nem korlátozza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.