Őrizetbe vették a rendőrök

A vonat elé lépett egy férfi Hódmezővásárhelynél

A vonat elé lépett erősen ittas állapotban egy férfi a hódmezővásárhely-népkerti állomás közelében, a vészfékező szerelvény csak a biciklijében tett kárt.

2009.07.25 18:05MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-nek elmondta: a rendőrség később őrizetbe vette a szabálytalankodót, mert kiderült, hogy elfogatóparancs volt érvényben ellene. A férfi a nyílt pályán, a vasúti átkelőtől távol, a síneken akarta keresztültolni kerékpárját.

A közeledő vonat vezetője észrevette, vészfékezett így csak a férfi kerékpárja sérült meg az ütközésben – mondta Szenti Szabolcs.

A balesetet követően a férfi sérült biciklijét cipelve elhagyta a helyszínt, a rendőrök pedig – a vasúttársaság jelzése alapján – keresésére indultak.

Rövidesen meg is találták, amikor pedig tisztázták személyazonosságát, rögtön őrizetbe is vették a 49 éves vásárhelyi lakost, mivel egy korábban elkövetett bűncselekmény - segítségnyújtás elmulasztása - miatt elfogatóparancs volt érvényben ellene – tudatta a hadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.