Egy kigyulladt elszívó-berendezés okozta a tűzet

Eloltották a tűzet a Mammut bevásárlóközpont tetején

Két vízsugárral oltották el a lánglovagok a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban keletkezett tüzet. A plázát kiürítették, nem sérült meg senki - értesült a HavariaPress.

2010.04.28 21:01HavariaPress

Kigyulladt elszívóberendezés okozta a tüzet a Mammut I-ben szerdán este. A Budapest, II. kerületi bevásárlóközpont 3. emeletén, egy étteremben gyulladt ki az elszívóberendezés, majd a gépház. A tűz innen terjedt át a tetőre. A helyszínre több mint 10 autóval kivonuló tűzoltók biztonsági okokból kiürítették az épületet, a tüzet két vízsugárral sikerült megfékezniük. A környező utcákat az oltás idejére lezárták. Senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.