Az embereket nem engedik be az épületbe

Bombariadó a Mammut bevásárló-központban - kiürítik az épületet

Bombariadó van Budapesten, a Mammut I. bevásárlóközpontban - erősítette meg az MTI információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök délután.

2009.06.18 15:51MTI

A rendőrség 107-es számára nem sokkal délután negyed három után egy férfi telefonált azzal, hogy bombát helyezett el a bevásárlóközpont csomagmegőrzőjében - közölte Belus Fruzsina sajtóügyeletes. Megkezdték az épület mindkét szárnyának kiürítését, a tűzszerészek a helyszínre érkeztek. Arról nincsenek információk, hogy meddig tarthat a bevásárlóközpont átvizsgálása - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.